Artúr iszlám blogja

002. A tehén VII. (060-061. versek)

2021. április 30. 13:01 - Liberális Artúr

060. És emlékezzetek midőn Mózes a népe számára vízért fohászkodott. Mi mondtuk: "Üss a botoddal a sziklára!" És íme abból tizenkét forrás tört elő. Minden csoport tudta, hova kell mennie inni. "Egyetek és igyatok Allah gondoskodásából! És a földön ne terjesszetek bűnös módon romlást!"

061. És emlékezzetek midőn mondtátok: "Ó Mózes! Nem vagyunk képesek tovább tűrni és élni egyfajta ételen. Fohászkodj hát értünk az Uradhoz! Azért, hogy hozzon elő nekünk is olyanokat, amiket a föld terem, zöldséget, uborkát, fokhagymát, lencsét és hagymát!" Mondta: "Talán alávalóbbra akarjátok kicserélni azt, ami jobb? Menjetek hát le a településre és ott azt találjátok és kapjátok, amit kértek." Megaláztatás és szegénység sújtotta őket, és Allah haragvását vonták magukra. Ez pedig azért történt, mert hitetlenek voltak Allah Jeleivel szemben és jogtalanul megölték a prófétákat. És azért történt mert ellenszegültek és mindent átléptek.

Röviden: Ne éljünk vissza a jóval és értékeljük azt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturiszlam.blog.hu/api/trackback/id/tr8116518110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása