Artúr iszlám blogja

003. Joachim családja VI. (055-063. versek)

2021. június 25. 11:09 - Liberális Artúr

055. Midőn mondta Allah: "Ó Jézus! Elragadva elszólítalak téged és felemellek Magamhoz és megtisztítalak azoktól, akik hitetlenkedtek. És azokat, akik követtek téged azok fölé helyezem, akik hitetlenkedtek, egészen a Feltámadás Napjáig. Majd Hozzám lesz visszatérésetek. És Én ítélkezni fogok köztetek abban, amiben összekülönböztetek."

056. "És, ami pedig azokat illeti, akik hitetlenkedtek, azokat Én kemény büntetéssel fogom büntetni úgy az evilági életben mint a Túlvilágon. és nem lesznek nekik segítőik."

057. Ami pedig azokat illeti, akik hisznek és jótetteket cselekszenek, azoknak az ő teljes jutalmukat adja meg Ő. Ám Allah nem szereti a bűnösöket.

058. Ezt recitáljuk neked Mohamed a Jelekből és a Bölcsességből.

059. Jézus példázata Allahnál olyan, mint Ádám példázata: porból teremtette meg őt, majd azt mondta neki: "Légy!" És már meg is volt.

060. Az Igazság a te Uradtól van! Ne tartozz hát a kételkedők közé!

061. És ha bárki is vitába száll Jézussal kapcsolatban, azt követően, hogy elért hozzád ez a tudás, úgy mondd: "Gyertek! Szólítsuk elő a mi fiainkat és a ti fiaitokat és a mi asszonyainkat és a ti asszonyaitokat, magunkat és titeket, majd fogadjunk kölcsönös átkot arra, hogy Allah átka sújtsa a hazugokat!"

062. Bizony ez az Igaz Közlés! Nincs más isten, csak Allah! Ő a Hatalmas és a Bölcs.

063. Ha elfordulnak, úgy Allahnak tudomás van a bajt terjesztőkről.

Röviden: Jézus próféta.

Magyarázatok:

  • -

Szójegyzék:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://arturiszlam.blog.hu/api/trackback/id/tr9616604158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása